un proiect
și
Inițiat de
prin
Vreau să ajut

Donează

Dacă ai posibilitatea susține organizațiile care sunt acum în linia întâi alături de autorități cu o donație pentru a-i sprijini în eforturile lor de salvare.

Voluntariază

Dacă ai skillurile potrivite atunci te rugăm să te înscrii ca voluntar la oricare dintre organizațiile care au nevoie acum de sprijin și implicare suplimentară.

Rucsacul de urgență

Rucsacul de urgență te poate ajuta să supraviețuiești cu resursele proprii în primele 72 ore post cutremur în situația în care curentul electric și rețeaua de distribuție apă potabilă, și implicit magazinele și bancomatele nu vor funcționa o mai scurtă sau mai lungă perioadă de timp. Rucsacul, kitul sau trusa de supraviețuire reprezintă modul în care tu ca supraviețuitor nu reprezinți o încărcare suplimentară pentru autoritățile publice.

Află mai multe despre rucsac
Glosar
Folosim foarte des termeni de tipul "clasă de risc seismic", "carte tehnică" și auzim pe specialiști vorbind despre siguranța clădirilor sau despre acțiuni de intervenție pe care le înțelegem după ureche pentru că sunt termeni de specialitate cu care nu suntem cu toții obișnuiți. Acest glosar este aici să ne ajute să înțelegem riscul seismic mult mai simplu.