un proiect
și
Inițiat de
prin
Termeni și condiții

Termenii și Condițiile generale de utilizare stabilesc termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului „e-cutremur.ro” de către potențialii vizitatori sau beneficiari.

“e-cutremur.ro” (în continuare denumit „Site”, „Platformă”, ”e-cutremur.ro”) este un website de centralizare de informații și resurse pe tematica riscului seismic. Asociația MKBT: Make Better este o persoană juridică, având sediul în Mun. București, Strada Popa Petre, Nr. 23, Sector 2, 020802, Romania

1. Obiectivul Platformei

Obiectivul e-cutremur.ro este de a fi un punct unic de căutare și de centralizare a tuturor informațiilor în caz de cutremur.

2. Datele personale prelucrate

Completând formularele puse la dispoziție în paginile acestui site, putem colecta următoarele date personale:

3. Scop și temei

MKBT: Make Better prelucrează date cu caracter personal doar în interesul utilizatorilor site-ului care doresc să intre în contact cu organizația. 

4. Durata stocării

Datele personale furnizate sunt stocate temporar pe durata funcționării platformei e-cutremur.ro.

5. Transmiterea Datelor personale către terți

MKBT: Make Better nu va furniza datele personale către terți. Datele pot fi furnizate către instituții sau autorități publice, precum și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale, ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.

6. Drepturile tale

În calitate de utilizator al platformei e-cutremur.ro, potrivit Legii nr. 679/2016, precum și, începând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului General privind protecția datelor, ai următoarele drepturi:

7. Securitate și confidențialitate

Protecția informațiilor în cursul prelucrării datelor tale personale este o preocupare majoră a MKBT: Make Better, de aceea toate datele personale colectate în cursul vizitelor pe e-cutremur.ro sunt prelucrate conform prevederilor legale în vigoare în România. MKBT: Make Better folosește tehnologii de ultimă generație și ia toate măsurile tehnice rezonabile pentru transmiterea și păstrarea datelor personale în condiții de deplină securitate și confidențialitate.

Toate datele personale de pe site sunt stocate și procesate pe servere situate în Uniunea Europeană, ce cad sub incidența legislației europene de protecție a datelor personale. Nicio informație oferită pe acest site nu părăsește teritoriul Uniunii Europene.

MKBT: Make Better se angajează să nu dezvăluie datele personale cu privire la vizitele tale pe e-cutremur.ro, exceptând situațiile legale sau situațiile prezentate în acest document de Termeni și Condiții.

Dacă descoperim un incident cu privire la securitatea datelor personale care prezintă un risc pentru drepturile și libertățile utilizatorilor noștri, vom notifica Autoritatea Națională de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personale în termen de 72 de ore. Dacă incidentul de securitate este de natură să prezinte un risc ridicat pentru drepturile și libertățile tale, vei fi, de asemenea, notificat.

8. Marca și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest site este deținut de MKBT: Make Better. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de catre MKBT: Make Better, titularul acestui drept.

9. Modificari Termeni și Condiții generale de utilizare Site

„Termenii și Condițiile generale de utilizare” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și MKBT: Make Better în privința utilizării e-cutremur.ro.

MKBT: Make Better își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi „Termenii și Condițiile generale de utilizare” în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@mkbt.ro.

10. Despre MKBT: Make Better

MKBT: Make Better este o organizație-hibrid, care are deopotrivă statut de ONG și firmă de consultanță, ce activează în domeniul dezvoltării și regenerării urbane în România. MKBT a luat naștere în aprilie 2014 și, de peste 7 ani, oferă asistență tehnică în dezvoltare locală atât entităților publice cât și private.

11. Contactează MKBT: Make Better

Pentru orice întrebări sau preocupări, precum și pentru exercitarea drepturilor tale legate de prelucrarea datelor personale de către Code for Romania, ne poti contacta la:

Adresa: Mun. București, Strada Popa Petre, Nr. 23, Sector 2, 020802, Romania

E-mail: contact [at] mkbt.ro