un proiect
și
Inițiat de
prin
Susține-ne

MKBT: Make Better

MKBT: Make Better este o organizație-hibrid, care are deopotrivă statut de ONG și firmă de consultanță, ce activează în domeniul dezvoltării și regenerării urbane în România. MKBT a luat naștere în aprilie 2014 și, de peste 7 ani, oferă asistență tehnică în dezvoltare locală atât entităților publice cât și private.

Fundația Comunitară București

Susținem cu resurse și recunoaștere oamenii cu inițiativă din București, care produc schimbări pozitive, pentru ca acțiunile lor să îi inspire și pe alții să se implice, să își crească impactul și să formeze o comunitate de suport pentru oraș.
În nouă ani, am construit fonduri și evenimente împreună cu companii și donatori individuali. Am finanțat peste 500 de proiecte și burse din București și Ilfov.

Code for Romania

Code for Romania proiecteazăconstruiește și administrează ecosistemul de schimbare socială prin tehnologie al României. Organizația a reușit să conceapă și să consolideze un mecanism funcțional prin care să aducă împreună și să direcționeze capacitatea uriașă de dezvoltare IT din România și diaspora pentru a livra soluții digitale pentru problemele cu care ne confruntăm. 

Re:Rise

Asociația pentru Reducerea Riscului Seismic este răspunsul oamenilor la nevoia urgentă de scădere a vulnerabilității seismice din România. Re:Rise va funcționa ca o punte de legătură între persoanele expuse riscului seismic și, pe de altă parte, resursele tehnologice, financiare, administrative și umane aflate la dispoziție.
Re:Rise este prima organizație din România care are ca focus principal reducerea riscului seismic, prin aplicarea de proiecte și soluții concrete, campanii publice de conștientizare și acțiuni de coagulare a implicării civice.

Clubul Câinilor Utilitari

Câini de Salvare CCU – este un program de dezvoltare a unor echipe formate din oameni și câini unde aceștia sunt pregătiți și antrenați pentru a interveni în situații de urgență. Activitatea de Căutare și Salvare implică dresarea câinilor în scopul de a identifica orice victimă umană pe o suprafață dată, fie că este vorba despre o clădire dărâmată, conul unei avalanșe sau o vastă zonă de teren accidentat sau cu vizibilitate redusă.

Crucea Roșie

Crucea Roșie Română asistă persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză, contribuie la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, protejează sănătatea și viața, promovează respectul față de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică.

RVSU – Radioamatori Voluntari în Situații de Urgență

In cazul unui dezastru, voluntarii care intervin sa salveze vieti au nevoie sa comunice intre ei si cu institutiile implicate. RVSU asigura aceste comunicatii functionale in timp de dezastru, pe baza de voluntariat. Facem parte din structurile societății civile coordonate de Departamentul pentru Situații de Urgență.

ARCEN

Prin proiectele și programele ARCEN creăm un model de restaurare și conservare a memoriei Bucureștiului, de refacere a legăturii dintre cetățeni și cetate, de valorificare și activare prin cultură a potențialului etic, educativ și recreativ al orașului precum și de îmbunătățire a legislației privind protecția patrimoniului construit și a zonelor istorice ale Bucureștiului.